Intranens i ambients

Pel que fa a l’organització del treball escolar establim estones de treball individualitzat, d’altres de treball col·lectiu , de treball en petit grup, en parelles. Algunes d’aquestes estones també estem organitzats barrejant alumnes de diferents edats fent una mateixa activitat.

AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL

En l’educació infantil, aquest treball individual, l’anomenem ” Ambients personals”, ja que per a aconseguir aquests objectius, s’han adequat 5 espais de l’escola, on s’hi pot trobar molta varietat de materials i propostes, com: ambient d’experimentació (amb un laboratori per fer barreges, unes safates amb materials naturals – pinyes, petxines, pedres, robes, farina, sorra…), ambient artístic (amb materials per a pintar, fer fang, aquarel·les, treballar diferents habilitats manuals…), escoltar música, ambient de construcció i volums ( materials diversos- fustes, imants, materials reciclats… – per crear construccions, equilibris, rampes, …), ambient instrumental (amb propostes atractives i funcionals per aprendre i utilitzar les lletres i els números – impremta, jocs matemàtics, ordinadors,…) i ambient simbòlic ( per reviure , expressar i entendre les emocions viscudes en la vida quotidiana, a través del joc, com: espai de la foscor – perdre la por a la foscor- espai de l’escenari – amb disfresses, titelles,…- , espai dels oficis – metges, muntatges i la casa…).

INTRANENS AL CICLE INICIAL

Al cicle inicial treballem dos dies a la setmana en grups barrejats de nens i nenes de 1r i 2n; aquesta activitat l’anomenem Intranens. L’objectiu és compartir el treball i aprendre conjuntament.

Ens organitzem en tres grups:

– Teatro ( representació teatral en llengua castellana )

– Recipes ( cuina en llengua anglesa )

– Treball de mates i llengua ( amb recursos informàtics i materials manipulatius i de creació )


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s