Projecte Educatiu

L’Escola Estel del Guinardó es defineix com a Escola Catalana i utilitza el català com a primera llengua, amb l’objectiu de donar a tots els nens i nenes, sigui quin sigui el seu orígen, un ensenyament arrelat a la comunitat on viuen, i al mateix temps, treballar per a la normalització lingüística del país.
L’Escola respecta les creences religioses i ideològiques de totes les famílies però considera que la iniciativa de qualsevol educació religiosa concreta s’ha de realitzar a les comunitats on estiguin vinculades les famílies.
L’Escola entén el treball escolar com a mitjà per arribar a una educació integral dels nens i nenes:
– Potenciant els valors del respecte i valoració de l’entorn social i natural, de la solidaritat i col·laboració, de l’esforç, de l’esperit crític, de l’afectivitat i de la identitat personal i col·lectiva.
– Guiant els nens i les nenes en la construcció de l’aprenentatge a partir de les seves pròpies experiències i interessos.
L’Escola considera important mantenir relació i col·laboració amb les diferents entitats del barri per arrelar-se amb l’entorn.
Considerem la comunicació, la relació i la col·laboració amb les famílies com un element imprescindible per aconseguir una educació coherent del nostre alumnat.
lluny

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s