Alumnes delegats i delegades

Reunió de Delegats

Avui 22 d’octubre de 2018 ens hem reunit les delegades i  delegats de les classes de primària.

El primer punt de l’ordre del dia hem explicat als delegats de primer en que consisteix la feina de delgats i delegades i l’objectiu de les nostres trobades.

Després el director del centre ha explicat les millores que hem tingut aquest any a l’escola:

 • Cordes noves a la caseta de fusta
 • Cistella nova a la paret
 • Ordinadors nous a la sala de laboratori
 • Millora del terra del pati de parvulari

I estem pendents de:

 • Pintura de línies de pati per part dels pares de Futbol
 • Fer a la rodona central de la pista amb el logotip  de l’escola

També hem recordat a tothom el bon us de les instal·lacions per part de tots els alumnes per  tenir una escola com ens agrada.

Per altra banda estem pendents de convocar una jornada de bricolatge al segon trimestre amb la col·laboració de les famílies i hem acordat que tots els delegats ho comentin a les aules per fer llistat de desperfectes i poder organitzar la jornada.

Els alumnes de quart han fet una proposta de pintura de mig camp a la nova cistella de bàsquet i els alumnes de tercer han proposat marcar línies de porteria al porxo cobert.  Les dues propostes han  estat acceptades per tots els membres.

També s’ha demanat reposar els guixos a la pissarra del pati.

I sense més temes a tractar hem aixecat la sessió a les 11.30 del matí amb una foto de tots els assistents i recordant la data de la propera trobada fixada pel proper 19 de novembre a les 11 del matí.

IMG_20181022_113019

 

Acta reunió de delegats 17/4/2018

Reunits els delegats de l’escola amb el director del centre iniciem la reunió al pati dels oms. El José Ramón ens explica que aquest curs els mestres volen renovar els jocs de pati. Així els alumnes podran  gaudir més del temps d’esbarjo.

 

Primerament,  veiem les bobines de fustes que han preparat uns pares voluntaris. Amb  aquestes cada classe ha de fer una proposta de disseny sobre quin joc voldria tenir al pati ( tres en línia, parxís, oca, circuit de cotxes …). A la propera sessió cada delegat portarà una o més propostes i farem una votació de totes elles. Les dues més votades les realitzarà 5è i 6è als tallers de plàstica.

També ens expliquen altres novetats del pati dels oms:

 • Nova caseta de fusta al gener.
 • Aviat tindrem uns jardiners voluntaris de Barcelona Activa que arranjaran tota la zona del pati.
 • Pintarem un circuit d’Educació Vial al porxo cobert.

 

Després de veure tots els canvis  que realitzarem anem a la biblioteca. Allà fem una ronda de cada delegat de classe i ens exposen el següent:

 • Cicle inicial ens recorda que hem de col·locar més cartells de nois i noies als lavabos. Prenem nota i ho farem tan aviat com sigui possible.
 • També ens demanen pintar les línies de la pista poliesportiva; el director recorda que a canvi de fer cessió de local per poder jugar partits de futbol als pares aquests ens pintaran la pista al tercer trimestre.
 • Ens recorden també que pel bon funcionament de les papereres i el reciclatge s’ha de tornar a retolar.
 • Es proposa fer un racó de la calma al pati per estar tranquils en moments de conflictes.
 • També comenten que cuina intenti no donar pit i pana quan estem de colònies, ja que agrada moltíssim. Li comentarem a la nostra cuinera Loli.

I sense més temes a tractar, s’aixeca la sessió a les 15.45h.

Acta reunió de delegats/delegades

Reunits els delegats de totes les classes, comencem la reunió a les 15.10 hores del divendres 20 d’octubre de 2017.

El director del centre fa una breu introducció de la tasca dels delgats:

 • Transmetre a la reunió de delegats queixes, neguits i aportacions que ajudin a tota la comunitat educativa.
 • Traspassar totes les informacions comentades a la reunió de delegats/delegades amb ajut de les actes que es realitzaran després de cada sessió.
 • Ser responsables de penjar l’acta a la seva classe.

Coincidint amb la visita de la mestra jubilada Manuela Ribeiro els alumnes delegats en representació de tota l’escola li fan entrega d’ uns obsequis realitzats artesanalment entre tots els alumnes d’educació infantil i educació primària.

El següent punt de l’ordre del dia  s’explica que una part important de la feina de delegats serà la col·laboració en la mostra de l’escola i la feina de sostenibilitat del centre. Així per exemple els alumnes delgats ajudaran a escollir un projecte per decorar les bobines de fusta que col·locarem al pati del oms. També ajudaran a controlar i recordar totes les accions de reciclatge de l’escola. ( control de papereres, reposició de rètols …). A la propera sessió de delgats detallarem més totes les actuacions.

Properament es deixarà a cada classe el calendari de totes les sessions previstes de reunió de delgats.

I sense més temes a tractar s’aixeca la sessió a les 16 hores.

delegats.jpg


Curs 2016-2017

Acta reunió de delegats

Reunits els delegats de totes les classes excepte tercer, comencem la reunió a les 11 hores del divendres 5 de maig de 2017.

El director del centre fa un breu repàs de les millores de l’escola:

 • Pintura de la biblioteca per part d’Ecoestel.
 • Pintura de l’entrada (Consorci).
 • Porta nova a 3r i a 6è.
 • Properament els pares futbol arreglaran cistelles de bàsquet i porteries.

Es fa una ronda de delegats i s’expliquen propostes i millores:

 • Els alumnes de 6è comenten que voldrien fer alguna activitat amb parvulari i ajudar-los. Valoren molt positivament la setmana de colònies en la que van compartir pati i els van ajudar. ( l’escola estudiarà la proposta ).
 • També es comenta la millora de la biblioteca per part de la bibliotecària (Maria Luisa) i la noia de pràctiques (Sandra).
 • Pel que fa al tema lavabos, cada delegat ha d’explicar a les seves classes que tots hem de ser més nets i respectar els lavabos. S’han d’utilitzar segons la senyalització de la porta. En breu s’acabaran de retolar tots els lavabos.
 • Es parla de realitzar millores al pati de primària (més jocs) i és comunica que els mestres estan treballant amb el Consorci i amb pares per millorar-ho. El proper any al setembre hi haurà novetats al pati d’oms i d’ Educació Infantil.
 • Es comenten algun conflictes al pati de menjador i es suggereix treballar amb els monitors per tal de compartir pista, o oferir alguns tallers o activitats alternatives.

I sense més temes a tractar s’aixeca la sessió a les 11.35 hores.

Delegats 2016-2017

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s