Segon repte

Posted on Updated on

En aquest segon repte volem fer un homenatge a la Loli, la cuinera de l’escola. Hem pensat fer-li un regal, aquest serà un llibre ple de fotos i receptes  de tots vosaltres.

Com ho farem:

1r Ens hauràs d’enviar una foto  fent alguna recepta de cuina a tac@estelguinardo.cat  i nosaltres les anirem penjant a instagram.

2n Hauràs d’omplir la graella que t’enviem de com fer la recepta. La pots fer amb ordinador,  enviar-la  amb  word, a mà i fer una fotografia, escanejada o com et vagi millor. I també l’envies juntament amb la foto a tac@estelguinardo.cat

  • Les alumnes i els alumnes d’Educació Infantil podeu escriure la recepta les famílies, tot i que us poden ajudar a fer algunes paraules els vostres fills o filles.
  • Les alumnes i els alumnes de cicle inicial podeu fer un dibuix de la recepta, escriure els ingredients i una explicació petita.
  • Les alumnes i els alumnes de cicle mitjà i superior podeu feu la recepta sencera tot i que les famílies us poden ajudar amb algun consell.

Amb totes les receptes rebudes i les fotos de cada recepta farem un llibre  que li regalarem a la cuinera i també us facilitarem una còpia o la penjarem a la web.

Si aconseguim més de 60 receptes la primera setmana al tornar a l’escola  farem un menú especial amb “pit i pana”.

Per ajudar-vos també participarem alguns mestres.

Ens podeu enviar la recepta fins el dimarts 14 d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s